Het weer van vroeger en nu

bekende weermannenvrouwen van vroeger en nu

Bekende weermannen- vrouwen van vroeger en nu.

Er zijn heel veel bekende weermannen en weervrouwen, we noemen er maar een paar op.

 

Weerman


  • Reinier van den Berg

Reinier van den Berg is vooral bekend geworden van RTL4. sinds 2006 is hij ook te zien bij tv Gelderland. Reinier van den Berg is een bekende weerman van nu.

  • John Bernard

John Bernard is een hele bekende weerman van vroeger. werkte hij bij vliegveld Zestienhoven als meteoroloog, waarna hij hoofd van de afdeling werd tot 1973. Daarna ging hij werken bij het KNMI in De Bilt.

  • Jordi Bloem

Jordi Bloem is een Nederlandse weerpresentator op vele radiozenders en enkele regionale televisiezenders, zoals Omroep Gelderland en Omroep Brabant. Hij is in dienst van Meteo Consult in Wageningen. Bekende collega's zijn Reinier van den Berg en Margot Ribberink. Hij is vooral bekend van nu. 

 

Weervrouwen

  • Willemijn Hoebert

Willemijn Hoebert is een Nederlandse weervrouw. Sinds juli 2010 presenteert Hoebert het weer bij de NOS. Ze is vooral een weervrouw van nu.

  • Marjon de Hond

In 1999 werd ze tijdens een screentest ontdekt door het NOS Journaal. Het jaar daarop werd ze de opvolgster van Diana Woei. Op 25 juni 2010 maakt ze op haar website bekend dat ze per 1 augustus 2010 stopt met haar werk bij de NOS.  Ze is vooral bekend van nu

  • Margot Ribberink

Ze heeft het vak geleerd van oud-weerman John Bernard. Voor RTL Nieuws presenteert ze sinds 1993 het weer. Ze is vooral een weervrouw van vroeger.